DGNB-Certificering i Århus, Aalborg og hele Danmark

Hos Energiboligsyn tilbyder vi ydelser inden for DGNB-certificering, som er en frivillig certificeringsordning inden for bæredygtighed i byggebranchen.

Hvad er DGNB-Certificering

DGNB-certificeringen er et kvalitetsstempel på bæredygtighed i byggebranchen, som stammer fra Tyskland og står for Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen. I dag er ordningen udbredt i mange andre lande, blandt andet i Danmark. DGNB-certificeringen omfatter hele bygningens livscyklus bla. Miljø, økonomi og sociale forhold og det betyder, at der arbejdes ud fra en helhedsorienteret forståelse og fleksibel tilgang, der tilgodeser bygningens samlede bæredygtige formåen.

Miljøkvalitet, økonomisk kvalitet og social kvalitet vægter hver især 22,5% ud af den samlede evaluering. Derudover evalueres bygningen ud fra kriterierne: teknisk kvalitet med 15%, proceskvalitet med 12% og områdets kvalitet med 5%.

I dag kan man DGNB-certificere alle typer bygninger.

Vi har erfaring inden for følgende områder og kan tilbyde yderligere ydelser gennem samarbejdspartnere.

DGNB certifikatet inddeles i Sølv, Guld og Platin

  • DGNB Sølv Mindst 50 point og mindst 35% i hver kvalitet
  • DGNB Guld Mindst 65 point og mindst 50% i hver kvalitet
  • DGNB Platin Mindst 80 point og mindst 65% i hver kvalitet

Kontakt os

Kontakt Energiboligsyn hvis du/I ønsker tilbud på en konkret sag, eller har spørgsmål til vores ydelser. Selvom vi har base i Aalborg tilbyder vi også DGNB-certificering i Århus og resten af landet.

DGNB certificering udføres i Århus
(+45) 20 89 97 54
admin@energiboligsyn.dk