Energimærkning i Aalborg, Nordjylland og hele Danmark

Et energimærke er lovpligtigt, når du/I skal sælge din bolig. Som boligejer eller sælger har du/I pligt til at få udarbejdet et energimærke. Yderligere er energimærket en obligatorisk del af en salgsopstilling hos ejendomsmægleren. Vi tilbyder som udgangspunkt energimærkning i jylland, men har jævnligt opgaver i hele landet. Om det er nybyg eller eksisterende ejendomme – store som små, så klarer vi opgaven.

Boligen må ikke sættes til salg før, der er udarbejdet et energimærke. Så få udarbejdet energimærket i god tid inden du/I sætter boligen til salg så det ligger klar.

Drejer det sig om nybyg så tag gerne kontakt i god tid og inden indflytning da ibrugtagningstilladelsen først kan fremsendes efter, energimærket er udarbejdet.

Vi tilbyder energimærkning af din/jeres bolig i hele landet

Energimærket holder i 10 år og hvis du/I har energirenoveret din/jeres bolig kan der være mange penge at hente ved at få fornyet dit energimærket. Energimærket findes her

Se vores certifikat

Kontakt os

Vil du/I høre mere om, hvad vi kan gøre for dig/jer? Ring til os på 20 89 97 54 for en helt uforpligtende samtale om dine/jeres behov. Du/I er også velkommen til at benytte kontaktformularen, hvis et tilbud ønskes tilsendt.

(+45) 20 89 97 54
admin@energiboligsyn.dk